Fin till festen

Kopparmalms Hårstudio AB erbjuder styling och håruppsättningar till både små och stora fester. Bröllop, bal eller jubileum, kom till vår salong och bli fin. Tillsammans kommer vi fram till vilken stil du vill ha. Vi har många ideer och lång erfarenhet av håruppsättningar för din stora dag. 

På vår salong har vi solspray, vi sprayar dig brun inför festen, balen, utlandsresan eller om du bara vill känna dig fräscht brun. Varmt välkomna till oss på Kopparmalms Hårstudio.

Bröllop Bröllop frisyr

 Håruppsättning

 Bruduppsättning

 Baluppsättning

 Solspray

 Fest make-up

 Färgning av fransar och bryn

 Öronhålstagning

 Hårförlängning och clipshår

Vi på Kopparmalms erbjuder följande tjänster.

 Klippning

 Permanent

 Slingning

 Färgning

 Solspray

 Fest make-up

 Håruppsättning

 Bruduppsättning

 Baluppsättning

 Färgning av fransar och bryn

 Öronhålstagning

 Hårförlängning och clipshår

solspray

Solspray

Boka tid för solspray hos oss. Vi sprayar dig fräscht brun inför festen. Du får en jämn och naturlig färg med brun-utan-sol. Kom till Kopparmalms Hårstudio AB  för den perfekta solbrännanr. Du kan välja såväl hel- som halvkropps sprayning.

tancan

TanCan

Hos oss hittar du även TanCan - En vitaliserande solspray för vintertrött hy, eller om du vill förlänga din solbränna från sommaren. TanCan proffessional self-tanning system är tillverkad och utvecklad i Sverige. Nu kan du enkelt få en effektiv och modern "proffs-tanning" utan att behöva ta dig till en salong. En solspray som är enkel att applicera själv och som ger huden en jämn och naturligt gyllenbrun ton, finns både till ansikte och kropp. 

Produkter

Vi har noga utvalda hårvårdsprodukter från ledande tillverkare på marknaden. Fråga gärna om du vill ha tips och råd om vad som passar just dig och ditt hår. Välkommen till din frisörsalong i Bollnäs.

 

biolage goldwell ghd
ref maria nila